Naše obľúbené ochutené maslo... rýchle, jednoduché a chutné.
Postup je úplne jednoduchý. Maslo vyberiem z chladničky a nechám ho trochu zmäknúť. Bazalkové listy umyjem a jemne osuším. Všetky suroviny spolu rozmixujem ponorným mixérom a hotovo. V chladničke vydrží niekoľko dní. Cesnak môžete vynechať, ja dávam pretože nám tam chutí. Bazalky môžete dať aj viac, aj menej - podľa chuti. Ak máte aj fialovú bazalku, skúste ju zmiešať s obyčajnou zelenou, maslo bude mať peknú sýtu farbu. No a keď dáte iba fialovú bazalku, maslo bude mať zaujímavú ružovo-fialovú farbu :)
zdroj: všeobecne známy recept
zdroj: všeobecne známy recept
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Ď A K U J E M za návštevu môjho blogu a príjemný deň Vám prajem... JANA