tag:blogger.com,1999:blog-8078657294900599133.post4836423249391988584..comments2024-02-17T19:26:59.791+01:00Comments on RECEPTY Z MOJEJ KUCHYNE<br> A ZÁHRADY: Tvarohový koláč - krémešJana (Recepty z mojej kuchyne)http://www.blogger.com/profile/10664766351105690046noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8078657294900599133.post-2219643964525036222016-08-26T16:25:08.695+02:002016-08-26T16:25:08.695+02:00Dobrý deň prajem, odporúčam použiť plech na pečeni...Dobrý deň prajem, odporúčam použiť plech na pečenie s vyšším okrajom na všetkých stranách plechu(min. 4cm) a rozvaľkané cesto oprieť o bočné steny plechu na pečenie (vyhrnuté okraje cesta urobia "vaničku" pre tvarohovú náplň a zároveň sa podľa nich dá kontrolovať pečenie). Podľa mojich skúseností by to malo stačiť... JanaJana (Recepty z mojej kuchyne)https://www.blogger.com/profile/10664766351105690046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8078657294900599133.post-54129421345128258362016-08-26T14:47:47.412+02:002016-08-26T14:47:47.412+02:00SDobrý den,mohla bych se zeptat,jak dokážete ohnou...SDobrý den,mohla bych se zeptat,jak dokážete ohnout list.těsto tak aby udrželo tekutou náplň u krémeše?Měse to všechno vrátilo do rovna a rozlilo se to po celém pekáči :-( Děkui za radu,EvaAnonymousnoreply@blogger.com