5. 6. 2012

Bryndzová nátierka s kôprom a cesnakom

Táto trochu nezvyčajná kombinácia cesnaku, kôpru a bryndze nám doma veľmi chutí, ak chcete vyskúšajte ...


  • 125g bryndze
  • cca 50g masla
  • čerstvý mladý kôpor
  • 1 - 2 veľké strúčiky cesnaku
  • trochu kyslej smotany (alebo majonézy) podľa potreby (len ak je nátierka príliš hustá)

Bryndzu a maslo ručne zmiešam, pridám "rozpučený" cesnak a úplne nakoniec na jemno nasekaný kôpor. Niekedy je bryndza suchšia, vtedy pridám 1 - 2 lyžice kyslej smotany. Nesolím, pretože bryndza je dosť slaná. Maslo môže byť klasické aj rastliné, podľa toho, ktoré uprednostňujete.
zdroj: rodinný recept 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ď A K U J E M za návštevu môjho blogu a príjemný deň Vám prajem... JANA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vyhľadávať v tomto blogu



SUROVINY PODĽA ABECEDY

A  C  Č  G  H  J  K  M  N  O  Š  T  V  U  Ž 

iGurman - Gabrielov foodblog myTaste.sk