10. 6. 2012

Jahodová zmrzlina s mascarpone

Jahodová zmrzlina z čerstvých jahôd a mascarpone ...


  • 500g čerstvých jahôd
  • 100g práškový cukor (môžete dať aj viac, podľa chuti)
  • 250g mascarpone
  • 500ml smotany na šlahanie

Všetky suroviny musia byť dobre vychladené. Ako prvé rozmixujem jahody s cukrom a zmiešam ich s mascarpone. Vyšlahám šlahačku do tuha a jemne (ručne) zmiešam so zmesou jahôd a mascarpone a dám  zamraziť. Ak máte zmrzlinovač, postupujte podľa návodu k nemu. Ja som dala zamraziť iba klasicky do plastovej misky, ani som ju počas mrazenia nepremiešavala a bola výborná.
zdroj: culinarytravels.co.uk + moje úpravy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ď A K U J E M za návštevu môjho blogu a príjemný deň Vám prajem... JANA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vyhľadávať v tomto blogu



SUROVINY PODĽA ABECEDY

A  C  Č  G  H  J  K  M  N  O  Š  T  V  U  Ž 

iGurman - Gabrielov foodblog myTaste.sk