Táto trochu nezvyčajná kombinácia cesnaku, kôpru a bryndze nám doma veľmi chutí, ak chcete vyskúšajte ...
- 125g bryndze
- cca 50g masla
- čerstvý mladý kôpor
- 1 - 2 veľké strúčiky cesnaku
- trochu kyslej smotany (alebo majonézy) podľa potreby (len ak je nátierka príliš hustá)
Bryndzu a maslo ručne zmiešam, pridám "rozpučený" cesnak a úplne nakoniec na jemno nasekaný kôpor. Niekedy je bryndza suchšia, vtedy pridám 1 - 2 lyžice kyslej smotany. Nesolím, pretože bryndza je dosť slaná. Maslo môže byť klasické aj rastliné, podľa toho, ktoré uprednostňujete.
zdroj: rodinný recept
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Ď A K U J E M za návštevu môjho blogu a príjemný deň Vám prajem... JANA